За ініціативи організації BEST (Рада студентів технічних університетів Європи) у Вінниці нещодавно відбулися змагання із комп’ютерної графіки та програмування  - IT-Revolution’16. Захід об’єднав талановитих студентів різних університетів Вінниці, Львова, Києва, Запоріжжя, Хмельницького, Харкова та Кропивницького. Для участі було подано понад 136 заявок, змагалося 50 учасників, і лише 11 стали переможцями.

Учасники IT-Revolution’16 змагалися у 4 різних категоріях: Mobile game, 2D Graphics, 3D Graphics, Web. В кожній з них перемогти могла лише одна команда. Для того, щоб стати остаточними лідерами, кожна група повинна була виконати тестове завдання, яке підтвердило б їх “кваліфікацію”. Згодом відбувся 24-годинний марафон програмування та дизайну в креативному просторі «Артинов».

Змагання IT-Revolution’16 об’єднали студентів різних університетів у Вінниці

Змагання IT-Revolution’16 об’єднали студентів різних університетів у Вінниці

Отож, у категорії «Mobile game» перемогу отримала команда із Вінницького національного технічного університету – Akilliana. У категорії «2D Graphics» найкращими визнали збірну команду із Запорізького національного технічного університету та Запорізької державної інженерної академії – 0xFF. Перемогу у категорії «3D Graphics» виборола команда із Вінницького національного технічного університету – Spiced Jackals. У категорії «Web» перемогла збірна команда із Запорізького національного технічного університету та Запорізької державної інженерної академії – Symfony Of Code. 



Переглядів: 2970
Поширень: 0