4 квітня у Вінницькому національному технічному університеті відбудеться Ярмарок Кар’єри 2017. Ця подія вже стала доброю традицією і пройде всьоме. Ярмарок Кар’єри – це   виставка вакансій провідних компаній Вінниці та України для студентів та випускників.

Завдяки Ярмарку Кар’єри, кожен студент зможе поспілкуватись безпосередньо з потенційним роботодавцем, пройти стажування чи влаштуватись на роботу у перспективній компанії.  А роботодавці матимуть чудову можливість знайти молодих та  ініціативних  працівників, до того ж, це найкращий спосіб представити компанію для студентів у той момент, коли вони планують свою майбутню кар’єру.

Уже сьомий рік поспіль організатори створюють найоптимальніші умови для професійного спілкування роботодавців  провідних компаній  та молодих фахівців, які навчаються на найбільш затребуваних спеціальностях. З кожним роком подія набирає обертів, кількість компаній збільшується, а студенти, зважаючи на популярність інженерних спеціальностей на ринку праці,  з нетерпінням чекають на нові пропозиції працевлаштування.

Ярмарок Кар’єри наближається

Щорічно у заході беруть участь компанії найрізноманітніших  сфер діяльності. Саме завдяки Ярмарку Кар’єри молодим програмістам, дизайнерам, будівельникам, теплоенегетикам тощо залишиться зробити лише один крок до омріяної роботи.

Організатором заходу є постійно зростаюча, некомерційна, неполітична європейська студентська організація BEST (Board of European Students of Technology – Рада студентів технічних університетів Європи).

Ярмарок Кар’єри наближається

Більше інформації про подію в офіційних групах:

https://vk.com/jobfair_vinnytsia

https://vk.com/bestvinnytsia



Переглядів: 3921
Поширень: 0