30 березня о 18.00 у РК «Люди Fusion Place» відбувся фінал другого фестивалю кіноремейків «Шведінг». До участі було запрошено усіх бажаючих активних та творчих молодих людей, які мали бажання спробувати себе у якості акторів, сценаристів та режисерів.

За умовами фестивалю кожна команда методом жеребкування обрала кінострічку, на яку підготувала ремейк. Також, тривалість кожного відео мала становити не більше 8 хвилин. Фільми на вибір були усіх жанрів,окрім комедії. Із них і потрібно було відзняти смішний ремейк. Даний захід приурочений до Всесвітнього дня гумору.

Вінницька команда «Парамамонт» отримала 3 тисячі гривень та «Оскар» за ремейк «Титаніка»

Усі команди були зареєстровані в соціальних мережах.

Переможця обирали досвідчені та компетентні члени журі. В склад журі ввійшли Олег Лукьянов –шоу-мен, Роман Гах – телеведучий, Юра Носов – шоу-мен, Анна Вараниця – режисер-постановник, Вова Гарановький – фотограф, Ірина Бабій – керівник кафе «МонАмі», Ірина Корж – журналіст, Максим Нікітенко – телевізійний ведучий, Петро Сидорович – арт-директор РК «Люди Fusion Place», також в журі була Зборовська Ольга - директор компанії "Адьютор".

Вінницька команда «Парамамонт» отримала 3 тисячі гривень та «Оскар» за ремейк «Титаніка»

У фестивалі зареєструвались 28 команд, участь взяли – 19. В цьому році ми ввели цікаві «фішки», щоб отримати додаткову кількість балів. Потрібно було добавити в своє відео фразу «Добре сміється той, хто сміється останній», продовжити фразу «Я маю секрет…» та відзняти будь-яке відоме місце Вінниці.

Організатори заходу: Вінницька молодіжна рада, КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання», Відділ у справах молоді та туризму Вінницької міської ради.

Головний приз – 3000 грн!!! дістався команді "Парамамонт" з ремейком на культовий фільм "Титанік"

Вінницька команда «Парамамонт» отримала 3 тисячі гривень та «Оскар» за ремейк «Титаніка»

Крім того, були окремо визначені і інші номінації, за які учасники отримали оскари:

  • Краща жіноча роль - команда "Корпорація креативу"
  • Краща чоловіча роль - команда "Команда Ко"
  • Кращий реквізит - команда "БезіменніProduction"
  • Найкраще звукове супроводження - команда "Ми із Мєда"
  • Найкраща режисерська робота - команда "Парамамонт"
  • Глядацькі симпатії - команда "ШеваProduction"

Також сертифікат від кафе "МонАмі" отримала головна героїня ремейку "Титанік"

Запрошення на каву в кафе "МонАмі" отримала комада "WAVE"

Сертифікати на розваги у РК "Люди Fusion Place" отримали учасники таких команд: "Корпорація креативу", "Два тузи і дама", "СТС ВНТУ". Капітани усіх команд отримали сертифікати на 300 грн. на вивчення англійської мови від студії "Flash". 

Вінницька команда «Парамамонт» отримала 3 тисячі гривень та «Оскар» за ремейк «Титаніка»

А команда "Ми із Мєда" отримала грамоту за артистизм від Анни Вараниці та запрошення до Території театральної творчості

Крім того, команда - переможець отримала фотосесію. А заголом, усі учасники команд отримали сертифікати зі знижкою на всю продукцію кав'ярні БезБренду

Учасники команди "WAVE" отримали сертифікати на 50% знижки на будь-який тренінг від компанії "Адьютор"

"Ми дуже вдячні усім учасникам, спонсорам , членам журі, гостям за таке яскраве шоу. В цьому році було дуже багато якісних робіт, учасники доклали неабияких зусиль і подарували нам справжню насолоду від перегляду дуже крутих ремейків", - зазначив голова журі Дмитро Мира.



Переглядів: 2493
Поширень: 0