На початку липня на базі ВНТУ силами студентської організації BEST (Board of European Students of Technology) був проведений літній освітній курс для студентів з різних європейських технічних навчальних закладів. До Вінниці прибули студенти з таких країн як Австрія, Бельгія, Естонія, Ісландія, Іспанія, Росія, Румунія, Сербія, Туреччина та Польща. Захід відбувся за підтримки Департаменту соціальної та молодіжної політики вінницької облдержадміністраціїї.

Темою курсу була розробка комп’ютерних ігор для віртуальної реальності, яка звучить так: “GameWave: Create your virtual reality”. Учасники провели близько 30 годин на лекціях, на яких розповідали про принципи роботи з ігровим рушієм Unity, основи роботи у геймдев-команді, правила дизайну графіки у відеоіграх та основи геймдизайну. Під кінець курсу учасникам були надані сертифікати про завершення курсу.

У Вінниці відбувся навчальний курс для іноземних студентів

Окрім навчання, для учасників було проведенно безліч екскурсій та майстер-класів, з метою ознайомити учасників з культурою та традиціями українского народу. Учасники відвідали музей української марки ім. Якова Балабана, вінницький планетарій, музей ВПС України, вінницький обласний краєзнавчий музей та багато інших.

У Вінниці відбувся навчальний курс для іноземних студентів

Організатори хочуть висловити вдячність компанії “Мак-Вар Екопродукт”, Вінницькій транспортній компанії, Вінницькій міській раді, музею Української марки ім. Якова Балабана, кав’ярні “Чорна Кішка Білий Кіт”, кафе “Таверна” та Вінницькому обласному краєзнавчому музею.



Переглядів: 2776
Поширень: 0