Вчора майже 100 студентів вищих навчальних закладів Вінницької області працювало над переформатуванням консультативно-дорадчого органу при обласній державній адміністрації «Студентський Парламент Вінниччини».

Ідея відновити та переформувати роботу координаційного, консультативно-дорадчого органу при облдержадміністрації виникла у студентів під час Обласного молодіжного табір-форуму «Вінниччина молодіжна – ініціюй та дій!».

У Вінниці пройшов Форум студентського самоврядування

«Ми вважаємо, що потрібно робити для молоді з молоддю, – розповідає Наталя Заболотна, директор Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації, - тому на форумі присутні лідери студентського самоврядування вищих навчальних закладів I–IV рівнів акредитації з усієї області. Основним завданням форуму є активізація студентів для відновлення роботи Студентського Парламенту Вінниччини з метою формування діалогу між студентами та владою, реалізації спільних проектів, обміну думками та досвідом, поінформованості та запровадження позитивних змін в молодіжній політиці»

У Вінниці пройшов Форум студентського самоврядування

Під час роботи форуму молодь обговорила питання відновлення студентського самоврядування у вищих навчальних закладах, працювала над розробленням нового Положення консультативно-дорадчого органу та визначенням квоти представників від кожного Вузу.

У Вінниці пройшов Форум студентського самоврядування

Організатори переконані, що новоутворений орган буде найпотужнішим з усіх каденцій, які були. А кожний учасник відповідально візьме на себе обов’язки представляти інтереси студентів свого вищого навчального закладу та реалізовувати молодіжну політику на місцях.



Переглядів: 3083
Поширень: 0