На кафедрі електротехнічних систем, технологій та автоматизації в АПК Вінницького національного аграрного університету поновили технічне обладнання. Це дозволить студентам вишу проводити лабораторні досліди, працювати над науковими проектами з енергоефективності, а також додасть інтерактиву в навчання.

Серед новацій лабораторії - установка з компенсації реактивної потужності, стенди з автоматичними вимикачами, диференційним захистом та реле контролю і управління. Крім того, технічний склад лабораторії поповнив новий комп'ютер. Завдяки цим приладам, студенти університету зможуть набути практичний досвід в електротехніці вже під час навчання, а також реалізувати проекти з розвитку енергетики.

Лаборіторія ВНАУ поповнилась новим  обладнанням для проведення досліджень з енергоефестивності

Оновити лабораторію вдалось завдяки угоді про співпрацю між керівництвом вишу та компанією E.NEXT-Україна. На думку організаторів, взаємодія бізнесу та науки допоможе готувати фахівців, орієнтованих на сучасний ринок праці. Зокрема, представники Вінницького НАУ та фахівці E.NEXT-Україна підписали угоду щодо спільної участі у якості партнерів для написання грантів в Еразмус+.

Лаборіторія ВНАУ поповнилась новим  обладнанням для проведення досліджень з енергоефестивності



Переглядів: 2792
Поширень: 0