Перший спільний об’їзд містом міського голови Володимира Гройсмана і губернатора області Миколи Джиги відбувся у п’ятницю, 29 липня, після обіду. Миколі Джизі найбільше сподобалась програма оздоровлення міста, за якою ремонтуються старі спортивні майданчики та встановлюються нові.

Карта здоров\'я Вінниці

Збільшене зображення карти в прикріплених файлах

Червоними позначками на карті відмічено всі спортивні майданчики для дітей, які будуть у місті. Ця програма розрахована на п’ять років, але деякі з них вже встановлені.

- Це не тільки встановлення нових, але й реконструкція старих майданчиків, зокрема тих, які розташовані у дворах, - розповів Володимир Гройсман.

У відповідь губернатор області Микола Джига запевнив, що таких майданчиків у місті має бути декілька десятків.

- Якщо ви прийдете о шостій годин ранку чи о 20 вечора, то ви побачите, що у парку займається багато людей, навіть похилого віку. Це люди, які “відірвані” від пива, чарки, цигарки і займаються собою. І так повинно бути, - сказав він.

А щодо спільного об’їзду містом Микола Васильович запевнив, що це стане постійною практикою.

- Думаю раз на місяць ми будемо спільно оглядати місто. Бо ми бачимо, куди витрачаються державні кошти, і як область суттєво допомагає місту у багатьох питаннях. Те, що робиться сьогодні у Вінниці, – приклад хорошої роботи міської влади, - зауважив Микола Джига. - Спільно нам вдається швидше вирішувати ті питання, які є дуже важливими. А коли цим буде займатись лише місто – це буде набагато довше.

Всього, до кінця 2011 року, у планах мерії завершити будівництво 161 спортивного майданчика для дітей.


Переглядів: 4459
Поширень: 0