Вчора на території Замостянського району Вінниці працівники міліції затримали 15-річного підлітка, який нещодавно викрав з автомобільної стоянки мопед. Ця стоянка знаходиться під цілодобовою охороною і щоб викрасти транспортний засіб неповнолітній вдався до хитрощів.

Як розповів перший заступник Замостянського РВ ВМУ Віталій Стахов, з повідомленням про крадіжку звернувся 38 – річний вінничанин. Чоловік розповів, що мопед ставив щоденно і одного ранку він просто зник. Охоронці також були здивовані. Вони стверджували, що під час чергування стоянку відвідували лише постійні клієнти. На стоянці для мопедів відведена окрема територія і потерпілий не був єдиним, хто залишає такий транспорт.

Під підозру потрапив 15 – річний місцевий підліток. Неповнолітній, як з’ясувалося, також є власником двоколісного транспортного засобу і за збігом обставин його мопед дуже схожий на викрадений. Хлопець мешкає неподалік від стоянки і також як і потерпілий щоденно залишав його тут. Незабаром його затримали і він зізнався у скоєнні крадіжки.

Хлопець розповів, що одного вечора залишив свій мопед у друзів і завітав на стоянку під приводом забрати начебто свій. Він спокійно виїхав на чужому транспорті, а через деякий час повернувся вже на власному. Наразі працівники міліції вилучили в нього викрадений мопед і за фактом крадіжки сьогодні порушено кримінальну справу за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу.


Переглядів: 3121
Поширень: 0