Правоохоронні органи Польщі затримали нещодавно 40 – річного українця , який в квітні поточного року намагався вивезти до Італії двох вінничанок для заняття проституцією. Цей громадянин житель Закарпатської області. Чоловік входив до складу організованої злочинної групи, яку виявили в квітні поточного року співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми обласного управління міліції Вінниччини.

Оперативники затримали автомобіль, що перевозив дівчат, на території Закарпатьської області в міжнародному пункту пропуску “Лужанка”. Неподалік від цього місця вони затримали і самих організаторів злочину. Під час розслідування правоохоронці з’ясували, що на території сусідньої держави перебуває спільник зловмисників. В його обов’язки входило перевезення дівчат з Польщі до Італії.

Як повідомив старший інспектор з особливо важливих доручень Сектора Укрбюро Інтерполу УМВС України у Вінницькій області Василь Панькевич, за допомогою правоохоронних органів Польщі нещодавно цього чоловіка виявили та затримали. Наразі УМВС України у Вінницькій області спільно з обласною прокуратурою готують запит про видачу даного громадянина правоохоронним органам України в порядку екстрадиції.


Переглядів: 2544
Поширень: 0