За два місяці СК «Місто» застрахувала тисячу вагітних жінокТисячною клієнткою стала Ольга Гулько. Молода мама отримала в подарунок від муніципальної страхової компанії сертифікат на тисячу гривень. Ці кошти вона зможе витратити на придбання всіх необхідних предметів по догляду за немовлям у муніципальній аптеці.

Незабаром Ольга Гулько буде народжувати другу дитину. Старшому хлопчику три роки. Коли його народжувала, то пропозицій щодо страхування пологів не було, тому кесарів розтин обійшовся Ользі у кругленьку суму. Народжувати другу дитину молода мама знову буде з допомогою хірургічного втручання, тому, дізнавшись про страхування пологів, не задумуючись, погодилась взяти участь у програмі «Лелека». За два місяці СК «Місто» застрахувала тисячу вагітних жінок

Окрім цього, страхування пологів для Ольги Гулько має ряд переваг. «Коли, наприклад, починаєш народжувати вночі і терміново потрібні ліки, тоді чоловік починає бігати і шукати все, що потрібно. А застрахована жінка прийшла, народила, все видали і не потрібно нікуди бігти і нічого шукати», - говорить Ольга.

Програма «Лелека» страхової компанії «Місто» була запроваджена у Вінниці два місяці тому. Вона спрямована на супровід жінок під час пологів. В програму включені всі випадки і ризики, які можуть бути під час пологів, і, відповідно, покриття всіх витрат, максимальна сума яких - 45 тис. грн.

За два місяці СК «Місто» застрахувала тисячу вагітних жінокТакож в програму включені ризики нещасних випадків - окрім медикаментозного забезпечення, існує соціальна частина цієї програми, яка дозволяє здійснювати відшкодування у разі настання негативних наслідків післяпологового періоду.

«Поки що ми працюємо із пологовими будинками міста, - розповідає заступник Голови Правління СК «Місто» Юрій Краківський. - Але згодом планується поширити співпрацю із районним центрами. Хоча у нас вже були випадки, коли наші застраховані особи потрапляли у пологові будинки за межами міста, але ми врегулювали відносини з цими закладами і жінки отримували всі необхідні послуги».


Переглядів: 5395
Поширень: 0