З 15 вересня по 31 грудня 2011 року триватиме конкурс ідей з ребрендінгу фестивалю «Міжнародні дні джазової музики у Вінниці». Організатори кажуть, що 2011 рік — останній, коли джазовий фестиваль пройде зі своєю звичною назвою. Нове “ім’я” конкурсу придумати і увійти в історію може кожен.

- У сучасному світі фестивалів все змінюється і досить швидко. Основною метою ребрендінга є осучаснення «обличчя» найстарішого в Україні музичного вінницького фестивалю, - пояснює ведучий фестивалю «Міжнародні дні джазової музики у Вінниці» Олег Семко.

Головна вимога до назви, логотипу, графічного оформлення та інших ідей це те, що вони повинні підсилювати асоціації із сучасною Вінницею. Навіть розкривати і підсилювати статус міжнародного, професійного, унікального і сучасного фестивалю і «культурного ландшафту».

Конкурс оголошується в наступних номінаціях:

  • Назва фестивалю;
  • Логотип (емблема) фестивалю;
  • Графічне оформлення фестивалю;
  • Творчі та організаційні ідеї фестивалю.

Пропозиції у номінації «Творчі та організаційні ідеї» повинні вдосконалювати і доповнювати вже існуючі творчі і організаційні процеси фестивалю.

Ті, чиї ідеї переможуть у конкурсі, отримають «Абонемент почесного глядача фестивалю» на наступні п’ять років.

Свої варіанти ідей та пропозиції слід надсилати, заповнивши спеціальну аплікаційну форму, яка розміщена в прикріплену файлі та відіслати її на email: [email protected]

Детальнішу інформацію читайте на сайті фестивалю


Переглядів: 2764
Поширень: 0