Внаслідок ДТП, потерпілий отримав важкі тілесні ушкодження, не сумісні із життям і не приходячи до свідомості помер у лікарні.

Державтоінспекцією Вінниччини були негайно вжиті оперативно-розшукові заходи по встановленню винуватця автопригоди. На місці аварії були знайдені невеличкі залишки від фар та лобового скла автомобіля за якими встановили марку розшукуваної автівки – «ВАЗ-2105», або «ВАЗ- 2107» світлого кольору. До розшукових заходів було задіяно максимальну кількість співробітників, які зробивши виборку транспортних засобів району, що підпадали під підозру розпочали їхню ретельну перевірку.

Розшукуваний автомобіль був знайдений в смт. Томашпіль в одному із домогосподарств. Власник за ніч встиг замінити лобове скло, поміняти фари, проте, незначна вмятина на капоті допомогла правоохоронцям зробити висновок, що саме на цій автівці було скоєне ДТП.

Як з’ясувалося, за кермом автомобіля того вечора знаходився син господаря, 1986 року народження. Його було доставлено в райвідділ міліції, автомобіль поставлено на арештмайданчик. За фактом ДТП відкрито кримінальну справу.

Хочеться звернутися до усіх водіїв. Іноді ми стаємо заручниками ситуації, яка виникає без нашого бажання. Проте, завжди потрібно пам’ятати про людяність, сумління та відповідальність за скоєне. Хочеться застерегти деяких водіїв від пагубної звички – полишати місце ДТП. Це не правильно не лише з моральної і етичної точки зору, а й з юридичної. Такими діями ви одразу викликаєте ще більшу підозру і значно обтяжуєте свою провину. Не кажучи вже про те, що самі позбавляєте себе можливості об’єктивної фіксації обставин, які можуть бути вам корисними при визначені винуватця ДТП. І запам’ятайте, рано чи пізно злочини розкриваються і покарання не уникнути. То ж, навіщо робити те, про що потім дуже пожалкуєш.

Служба профілактичної роботи УДАІ УМВС у Вінницькій області


Переглядів: 3035
Поширень: 0