Познайомившись з дівчиною через мережу інтернет і домовившись про зустріч, молодий вінничанин отримав замість романтичного побачення численні гематоми на обличчі та позбувся мобільного телефону. «Прекрасна леді» прийшла на зустріч не одна…

Ця подія сталася нещодавно у Вінниці на одній з центральних вулиць міста. Неодружений хлопець підшукував собі наречену у «всесвітній павутині» і одного разу, на сторінці відомого сайту, познайомився з молодою вінничанкою. Переписка з дівчиною тривала недовго. Одного дня вона повідомила, що бажає перейти від слів до діла. Дівчина ініціювала зустріч і пообіцяла хлопцю весело провести час. Солодкі обіцянки про романтичну зустріч та інтимні стосунки не викликали в молодого чоловіка жодного сумніву. Зустрітись вони домовилися о 23 годині неподалік від центру міста.

Разом з дівчиною, як з’ясувалося, в назначений час прийшли її рідний брат та ще два хлопця. Один з них тримав на мотузку бійцівську собаку. Обмінявшись кількома словами, друзі дівчини повалили хлопця на землю і почали бити ногами. Наостанок відібрали мобільний телефон і погрозили фізичною розправою, якщо комусь розповість. Потерпілий звернувся за допомогою до правоохоронців і незабаром усю четвірку працівники міліції виявили та затримали.

Як розповів начальник Ленінського райвідділу міліції Віктор Сидоренко, підозрювані виявилися вінничанами віком від 20 до 30 років. В минулому усі були судимі за різні злочини. Наразі за фактом пограбування порушено кримінальну справу за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України. (Грабіж поєднаний з насильством за попередньою змовою групою осіб). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.


Переглядів: 3645
Поширень: 0