Там встановили нові лавки, урни, ліхтарі та декоративні вази. Газони на бульварі Пирогова засадили більш ніж 30-ма видами рослин. Їх доглядатимуть за допомогою автоматизованої системи поливу - загалом тут працюватимуть 143 автоматичні поливалки. Вони будуть керуватись погодним датчиком. Коли йтиме дощ - поливалки автоматично відключатимуться. Люки на реконструйованих зонах відпочинку замінили на пластикові та гумові.

Головною окрасою скверу Козицького та бульвару Пирогова стали фонтани. На бульварі для декору фонтану всередині - використають 7 величезних гранітних каменів. У сквері - куля, яка розташована на фонтані, виглядатиме таким чином, наче її триматиме вода. Міський голова Володимир Гройсман зазначив, що на повну реконструкцію цих зон відпочинку із міського бюджету виділили більше 10 мільйонів гривень. Окрім цього, міський голова запевнив, що сквери та парки міста будуть оновлюватись і в подальшому. Під час реконструкції бульвару та скверу міська влада здійснила і повний ремонт комунікацій, які пролягають під цими ділянками. Проблема теплопостачання у районі бульвару Пирогова та скверу Козицького вирішена на 50-60 років.

Уже з 4 вересня на оновлених зонах відпочинку, де іще тривають роботи, двічі на день буде здійснюватись прибирання територій.


Переглядів: 4078
Поширень: 0