На 50 мільйонів гривень збільшились надходження до міської казни в порівняні з минулим роком. За 9 місяців 2011 - го, в бюджет міста податківці зібрали понад 370 мільйонів. Не в останню чергу, акумулювати таку суму вдалось завдяки зменшенню кількості випадків виплати заробітної плати «в конвертах» - кажуть фахівці. Аби ліквідувати тіньові схеми розрахунків з працівниками та сприяти легалізації заробітної плати, влада планує проводити роз\'яснювальну роботу із роботодавцями.

Аби покращити ситуацію зі сплатою податків, працівники ДПІ у Вінниці спільно з ДАІшниками продовжують проводити перевірки автоперевізників під умовною назвою «Операція «Таксист». За пів року проведено шість спільних заходів щодо здійснення контролю за дотриманням вимог податкового законодавства.

На сьогоднішній день у Вінниці є понад 1100 приватних таксі. З них - лише 430 офіційно зареєстровані, які сплачують податки. Сьогодні патент на місяць коштує 150 гривень. Міський голова вніс пропозицію зменшити його вартість до 100 гривень, та піти назустріч приватним таксистам і зробити ставку єдиного податку меншою.


Переглядів: 3541
Поширень: 0