БФ «Подільська громада» за підтримки Інформаційного порталу «Моя Вінниця» оголошують фотоконкурс «Вінниця – це моє місто»

До участі у конкурсі запрошуються всі, хто захоплюються фотографією і хочуть, щоб їх роботи побачили та оцінили вінничани. Кінцева мета фотоконкурсу – створити календар на 2012 рік.

Обов’язкова умова конкурсу – роботи мають відображати в динаміці реальні життєві ситуації, в яких центральною фігурою є вінничани в життєдіяльності міста Вінниці. На фотографіях обов’язково має бути присутність однієї чи декількох людей в дії на території міста Вінниці. Тобто там має бути видно визначні архітектурні та інші споруди, будинки, вулиці, які ідентифікують з нашим містом.

Фотографії надсилаються на адресу БФ «Подільська громада» [email protected] або приймаються в електронному вигляді за адресою: м. Вінниця, вул.. П.Осипенко, 4, 2 поверх, офіс БФ «Подільська громада», з 9:00 до 17:00.

Роздільна здатність (якість) знімка має бути не менше 300 пікселів/дюйм. Назви файлів повинні містити прізвище автора та назву фотографії.

У відісланих листах має бути обов’язкова позначка: «На фотоконкурс «Вінниця – це моє місто».

Фотографії, які не відповідають вищезазначеним вимогам, розглядатися не будуть.

За найкращі фотографії, які оберуться експертною радою, буде проходити голосування на сайті «Моя Вінниця». 12 робіт, які отримують найбільше голосів, будуть використані для створення календарю. Найкращі три роботи, обрані експертною радою, отримають подарунки.

Фотографії можна надсилати – з 28 жовтня по 9 листопада. Голосування на сайті проходитиме з 10 по 17 листопада.

Організатори залишають за собою право використовувати фотографії, надіслані на Фотоконкурс, у проведенні подальших виставок, підготовці та виданні інформаційних матеріалів, публікацій, соціальній рекламі тощо.

Положення про фотоконкурс та додаток, який потрібно заповнити та надіслати, у прикріплених файлах.

Детальна інформація за телефонами: 67-20-96, 0633260299 - Мар\'яна, 0969158640 - Альона


Переглядів: 6176
Поширень: 0