У п’ятому прямому ефірі вінничанці Ліді Соклаковій, яка зуміла пройти попередні етапи шоу «Танцюють всі», сказали «ні».

Разом із своїм партнером Іваном Дроздовим дівчина 18 листопада «вилетіла» із шоу «Танцюють всі» (четвертий сезон). Таким чином у передачі залишилось 10 танцюристів, які далі за умовами проекту мінятимуться між собою партнерами.

Нагадаємо, що перед початком прямих ефірів було 20 учасників, яких «розбили» по парах і вони щотижня (чотири тижні поспіль. – Авт.) вивчали хореографічну постановку окремого танцю. При цьому з танцюристами займались хореографи-постановники, які спеціалізуються на окремих стилях. Щоп’ятниці пара виступала з підготовленим танцем у прямому ефірі, а телеглядачі підтримували улюбленців за допомогою SMS–голосування. Ті пари, які найменше набрали голосів, танцювали соло «на виліт» і журі визначало двох осіб, які залишали шоу-програму

У п’ятому ефірі Ліда та Іван танцювали вальс, хореографічною постановкою якого займалась Ксенія Горб. Проте за пару проголосувала не зовсім достатня кількість телеглядачів і конкурсанти танцювали соло «на виліт». Яке не допомогло. Вони залишили шоу.

- Дуже прикро, що все залежить від глядачів, - говорить Ліда Соклакова. – Але десь після третього прямого ефіру, коли залишались найсильніші з найсильніших, ми всі зрозуміли, що нічого не можемо вдіяти на сцені. Я після соло «на виліт» і оголошених результатів не так засмутилась, як після дзвінків близьких і рідних, які жалкували про те, що я не залишилась. Тому навіть почала трохи хвилюватись.

Зараз після приїзду до Вінниці Ліда планує виспатись, а далі, якщо не буде хороших танцювальних пропозицій, поїздити з партнером Іваном Дроздовим з майстер-класами по Україні. І, звичайно, залишитись у Вінниці, викладати у своїй танцювальній студії. «Після постановки модерну Раду Поклітару є плани і бажання, - поділилась дівчина, - створити навіть театр танцю. І розвивати свій власний стиль»

Усім молодим танцюристам, незалежно від того ходять вони чи ні до танцювальних студій, Ліда радить визначитись: чого від танців вони хочуть, «прислухатись до власного тіла» і брати від педагогів і майстрів лише найкраще.

Досі жодному з вінничан окрім Ліди не вдалось увійти навіть до 20-ки кращих, тим паче «дійти» до п’ятого прямого ефіру. Лише кілька здобували квиток до Ялти (літній етап перед прямими ефірами) і потрапляли до числа 150-ти найкращих в Україні.

Кращий танцюрист отримає 500 000 гривень, відвідає танцювальні шоу Лас-Вегаса і навчання у США у кращих хореографів.

 



Переглядів: 4474
Поширень: 0