ДАІ нагородило подружжя, яке допомогло знайти винуватця ДТП. Вручили чек на 100 літрів пального, блендер, і подарунки дітям. Нагадаємо, що Володимир Обрізан, водій із 17-річним стажем, який став свідком аварії, записав номерні знаки автомобіля, що збив велосипедиста у Стрижавці.

- 14 грудня близько 17:30 ми їхали з дружиною через Стрижавку, - згадує Володимир Обрізан. - Попереду я побачив якийсь незрозумілий маневр машини: туди, сюди. Подумав, що авто яму об’їжджає, чи що. А далі побачили велосипедиста, який лежить на дорозі. Записали номерний знак машини і почали дзвонити на “швидку” і ДАІ.

Начальник ДАІ УМВС України у Вінницькій області Павло Солоненко, який особисто вручив сім’ї подарунки, ділиться, що сім’я догнала транспортний засіб, зафіксувала його номерний знак, повернулась на місце ДТП і чекала оперативну групу.

- У результаті співробітники ДАІ знайшли транспортний засіб, який був вже замкнений у гаражі, - розповідає Павло Солоненко. - Водієм виявився 73-річний мешканець Стрижавки. На запитання, чого зник з місця аварії, він відповів, що злякався.

Довідка:

З початку 2011 року на території Вінницької області скоєно 27 ДТП, у яких водії з місця пригоди зникали. Нерозкритих — залишилось дві.


Переглядів: 3611
Поширень: 0