В рамках проведення акції «День світлих вчинків» керівники молодіжних танцювальних студій разом із своїми вихованцями 5 січня 2012 року відвідали Жмеринський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді.

На зібрані під час благодійного концерту кошти (концерт відбувся 21.12.2011 року в МПМ «Зоря»), були придбані подарунки для дітей: розвиваючі ігри, комплекти для творчості, дитяча та навчальна література.

Колектив «Болеро», який також приймав участь у благодійному концерті, передав вихованцям Центру м’які іграшки. Незабутні враження залишилися у вихованців Центру і від новорічної танцювальної програми, яку їм запропонували танцювальні колективи. А молодь, яка влаштувала для дітей Жмеринського обласного центру сьогоднішнє свято, отримала у винагороду заряд позитивної енергії, радісні і привітні усмішки від діточок та незабутні відчуття, які переповнювали їх серця, від доброї справи, яку вони сьогодні зробили. Адже робити добро – це так приємно!

Сподіваємося, що ці відчуття залишаться в їхній пам’яті надовго, а проведення ось таких благодійних заходів стане традицією і не лише перед Новорічними та Різдвяними святами.

Крім того, представниками відділу у справах молоді та туризму міської ради в рамках відзначення «Дня світлих вчинків» були відвідані сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах.
 


Переглядів: 3180
Поширень: 0