7 січня 2012 року на вулицях міста пройшов черговий новорічний флешмоб, естафету підтримав різдвяно - співочий флешмоб від українського Діда Мороза. Близько двадцяти хлопців та дівчат в костюмах Дідів Морозів, Снігуроньок, козацькому вбрані на чолі з українським Дідом Морозом, вітали вінничан з Різдвом Христовим. Під запальні мотиви баяну, сопілки, трещітки учасники флешмобу виспівували усім відомі колядки та пригощали бубликами дітей, дорослих і усіх тих, хто був не проти поласувати ними.

Глядачами цього захоплюючого дійства стало декілька сотень вінничан, які, навіть, приєднувались до співу та фотографувались на пам\'ять. Розпочалось усе в сквері Козицького, після чого флешмоб виник на перехресті вул. Грушевського та вул. Архітектора Артинова і логічно завершився на сцені біля Літнього театру навпроти головної ялинки міста.

Впродовж новорічних свят у Вінниці триватимуть флешмоби за участю Дідів Морозів різних країн світу. Тому у кожного вінничанина та гостей міста є можливість стати учасником та дізнатись більше про того чи іншого Діда Мороза, його культуру та звичаї.


Переглядів: 2808
Поширень: 0