15 друзів Санта Клаусів з різних країн світу, які відгукнулися на прохання сороки «Вінницьке радіо» та онуки Снігуроньки допомогти врятувати Новий рік у Вінниці, створили справжнє казкове дійство не тільки в ЦПКіВ ім. Горького, а й на вулицях нашого міста.

Гості презентували свої казки та ігри. Вінничани мали змогу познайомитись з традиціями країн та взяти участь в інтерактивних заходах. Протягом трьох тижнів в місті тривали флешмоби Санта Клаусів та Дідусів Морозів. Метою інтерактивних заходів був пошук Дідуся Мороза серед мешканців Вінниці. Кожен бажаючий зміг приміряти костюм Дідуся Мороза та довести, що усі ми завдяки своїм добрим справам та відкритому серцю можемо стати справжніми Дідусями Морозами для своїх близьких та друзів.

Команди – переможців квест гри знайшли нашого вінницького Дідуся Мороза, який всі свята провів блукаючи по лісам нашої області.

Дракон - господар 2012 року, подарував Вінничанам вогняну казку за їхню гостинність та доброзичливість. Усі, хто завітав в цей день до головної ялинки міста не пошкодували. Такого «Вогняного шоу», презентованого театрами вогню з Харкову, Києву та Вінниці, мешканці міста ще не бачили. Яскраве дійство та спеціально підготовлені концертні номери вражали майстерністю виконання та сміливістю артистів. Кожен виступ супроводжувався криками «Браво» та скандуванням «Молодці!». По закінченню шоу ведучий Костя Космос прочитав вірші - побажання, в яких підкреслив, як важливо бути справжніми людьми та дарувати один одному позитивні емоції.

Своєрідний новорічний фестиваль «Санта-манія або саміт Дідів Морозів у Вінниці» стане традиційним – запевнили організатори свят.
 


Переглядів: 3291
Поширень: 0