Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 13.04.2011 року №469 спрощено систему отримання дозвільних документів на оформлення ліцензії з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів.

Відтепер відповідно до п. 2 Порядку дозвіл на використання об\'єктів і приміщень, призначених для провадження діяльності, пов\'язаної із обігу наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів видаватиметься обласними Управліннями Міністерства внутрішніх справ.

Так, для отримання дозволу юридична особа подає особисто або через уповноважений нею орган чи особу представникові Управління МВС України у Вінницькій області (адреса, П.І.Б. працівників УМВС та контактні телефони додаються) заяву за формою (додається) до якої необхідно надати наступні документи:

1. Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців;

2. Копія статуту юридичної особи із зазначенням видів діяльності, пов\'язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, що провадиться юридичною особою;

3. Копії документів, що підтверджують право власності на об\'єкти чи приміщення, призначені для провадження діяльності, пов\'язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів (далі - об\'єкти чи приміщення), або договору оренди об\'єкта чи приміщення;

4. План-схема об\'єкта чи приміщення з обов\'язковим зазначенням безпосередніх місць провадження діяльності, пов\'язаної з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів;

5. Копії договору про охорону об\'єкта чи приміщення та документів, що підтверджують обладнання приміщення засобами охоронної та пожежної сигналізації;

6. Витяг з наказу про допуск до роботи з наркотичними засобами, психотропними речовинами і прекурсорами осіб (із зазначенням прізвища, імені, по батькові, року народження, місця проживання і посади) та особи (осіб), відповідальної за їх зберігання і використання. Усі копії вищевказаних документів: завіряються печатками об’єкта, що їх подає та підписом керівника, окрім Статуту, який завіряється нотаріально.

Прийом заяв, документів та видача дозволів: проводиться кожен вівторок та четвер з 10.00 год до 16.00 год. Вхід до Управління МВС області через пост №2, що м. Вінниці по вул. Хлібній 2.

Контактні телефони: робочий телефон (0432) 593197, Грама Андрій Анатолійович - 0634305475, Мулик Олег Олександрович - 0637534973, Юр’єв Юрій Андрійович - 0935645259.


Переглядів: 3821
Поширень: 0