Близько 22 години до правоохоронців звернувся 60 – річний чоловік з повідомленням про те, що на нього напав невідомий, побив і відібрав мобільний телефон. Прикмети підозрюваного одразу передали на усі патрульні екіпажі міліції і протягом наступної години його виявили та затримали.

Як з’ясувалося, зловмисника затримували під час того, як він намагався вчинити наступне пограбування. Патрульні проїжджали біля центрального мосту міста і почули крики жінки про допомогу. На очах працівників міліції молодик намагався відібрати у потерпілої сумку. За лічені хвилини на його руки одягли металеві браслети і доставили у райвідділ.

Як повідомив начальник Замостянського райвідділу міліції Сергій Сокирян, зловмисником виявився непрацюючий 27 – річний житель Погребищенського району. У підозрюваного виявили мобільний телефон потерпілого і за фактом пограбування порушили кримінальну справу за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 4 років.



Переглядів: 3546
Поширень: 0