Вчора в одному з вінницьких супермаркетів працівники Управління Державної служби охорони затримали молодика, який чинив хуліганські дії і ледь не побив касира. Це сталося близько 5 години ранку. На пульт центрального спостереження ДСО м. Вінниця надійшов сигнал «Тривога», кнопки тривожної сигналізації від адміністратора супермаркету. Отримавши повідомлення, працівники групи затримання Державної служби охорони зреагували миттєво і в повному екіпіруванні прибули на місце події за дві хвилини.

По прибутті до супермаркету правоохоронці побачили молодика, який вів себе зухвало і намагався влаштувати бійку. Держохоронці затримали хулігана і доставили його у райвідділок. Як з’ясувалося, молодик намагався викрасти з супермаркету пляшку коньяку, але був викритий працівниками закладу і тому так себе повів.

Під час обшуку у підозрюваного виявили більше 20 грам рослинної речовини схожої за зовнішніми ознаками на марихуану. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за фактом хуліганства та за фактом незаконного зберігання наркотичних засобів.



Переглядів: 2827
Поширень: 0