На базі ДПТНЗ «Вінницький Центр професійно-технічної освіти технологій та дизайну» відбулася нарада заступників директорів з виховної роботи та лідерів учнівського самоврядування професійно-технічних навчальних закладів області на тему: «Організація виховної роботи з питань попередження правопорушень та злочинів серед учнів ПТНЗ області в 2011 році».

У засіданні наради взяли участь начальник відділу професійно-технічної освіти та координації роботи вищих навчальних закладів управління освіти і науки облдержадміністрації Анжела Даценко, психолог Навчально-методичного центру ПТО у Вінницькій області Галина Мізяківська, методист вищої категорії Вінницького державного центру естетичного виховання учнів ПТНЗ Олена Ліщун.

Відкриваючи роботу наради, директор ЦПТО технологій та дизайну Володимир Петров розповів учасникам зібрання про навчальний заклад, на базі якого проходило засідання.

Про нову форму звіту щодо скоєних злочинів та правопорушень учнями ПТНЗ інформувала присутніх начальник відділу ПТО та координації роботи ВНЗ Анжела Даценко, звернувши увагу на окремий наказ управління освіти і науки облдержадміністрації щодо стану правопорушень у 2011 році.

Психолог Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти Галина Мізяківська порушила питання просвітницької профілактичної роботи працівників психологічної служби ПТО Вінницької області щодо профілактики та подолання явищ жорстокості, насильства, злочинності та правопорушень, а методист Вінницького державного центру естетичного виховання учнів ПТНЗ Олена Ліщун окреслила пріоритетні напрями подолання правопорушень серед неповнолітніх в ПТНЗ області у 2011 році.

В обговоренні питань порядку денного наради активну участь взяли заступники директорів з виховної роботи ДПТНЗ «Вінницьке Вище професійне училище сфери послуг», Вищого професійного училища №7 м. Вінниця, Барського професійного будівельного ліцею, Комаргородського професійного аграрного ліцею, Хмільницького аграрного центру професійно-технічної освіти, ЦПТО №1 м. Вінниця.



Переглядів: 5218
Поширень: 0