Мрія батьків – щасливий сміх їхніх дітей, життєрадісні посмішки на обличчі, перші кроки і слова, щасливе, а головне здорове майбутнє. Як би хотілося, щоб на батьківських очах та серці було менше смутку та горя і щоб ніхто не бачив, як хворіють їхні діти. Але, на жаль, життєва реальність жорстока і сьогодні все більше діток хворіють на страшні хвороби, які потребують тривалого, серйозного і, що найголовніше, дороговартісного лікування.

Мабуть, щодня у сім’ї Коновал, що проживають на Вінниччині, у Тульчинському районі, виникають запитання: Чому ми? Чому саме наші двоє діток захворіли раком? Що робити? Як жити?

Спочатку син Сашко захворів гострим лімфобластним лейкозом. 6 років батьки боролися зі страшним недугом і того разу вони змогли і здається перемогли. Потім цю ж хворобу виявили у 6-місячної донечки. І знову батьки почали відчайдушну боротьбу. Сьогодні, завдяки всім небайдужим людям, які допомогли зібрати необхідну суму, Яночка знаходиться на лікування в Італійській клініці. Батьки були дуже вдячні всім, хто долучився до порятунку їхньої донечки і вже почали радіти, що нарешті життя покращиться, їхні діти почнуть жити здоровим повноцінним життям. Але не так сталося, як гадалося…

У Сашка другий рецидив! Знову операція, лікарня, постійний біль…, а попереду ще важча боротьба, щоб нарешті жити так, як живуть діти: гратися з друзями, ходити до школи, дарувати радість своїм батькам, адже вони її так довго чекають.

Сашкові потрібне лікування, яке можуть надати в тій же лікарні, що й молодшій сестричці в Італії, а це – 120 тис. євро. На сьогоднішній день вже зібрана більша частина від необхідної суми – це 70 788 євро. Кошти на лікування збираються не лише в Україні, а й за її межами. Лише спільними зусиллями, завдяки небайдужим людям можна врятувати дитяче життя. Можливо хтось подумає, це нереальна сума, нехай допомагають «багатії», в них є гроші, але це не так – якщо кожен пожертвує хоча б декількома гривнями – все може змінитися.

Давайте не будемо залишатися в стороні від чужої біди і разом врятуємо дитяче життя! Бо поки ми залишаємося милосерними…ми живемо!

Реквізити для допомоги:

Одержувач - Приватбанк
Найменування банку - Приватбанк
Номер рахунку - 29244825509100
МФО: 305299
ЄДРПОУ: 14360570
Призначення платежу: благодійна допомога на лікування Коновал Яни, Коновал В.О., ІПН 2767221150
номер картки одержувача 6762462056335174

Додаткова інформація за телефоном: 096-266-72-32, 099-04-71-231 Коновал Володимир (батько)

Інші реквізити, а також додаткова інформація тут



Переглядів: 3469
Поширень: 0