За період січень-лютий 2012 року було інкасовано 37 скриньок, які розташовані по місту та зібрано 14, 876 грн. 99 коп. Інкасація проводилась активістами фонду за відповідною процедурою. До підрахунку коштів залучали 2-ох свідків, які залишали свій підпис у акті інкасації, чим засвідчували відкритість данної акції.

В рамках тематичного фонду «Одна копійка» надано адресну допомогу трьом реципієнтам на суму 3000 грн. А також було оголошено конкурс мікро-грантів для громадських організацій та ініціативних груп, які працюють на території міста Вінниці та Вінницької області. На даний момент вже профінансовано чотири з семи проектних заявок.

  • Асоціація захисту та допомоги інвалідам «Відкриті серця» - 2959 грн.;
  • Тиврівська РГО «Тиврівщина – квітка Поділля» - 2500 грн.;
  • Подільський центр прав людини - 2476,6 грн.;
  • ГО інформаційний просвітницький центр "Вісь" – 3000 грн.

Усі проекти спрямовані на проведення культурно-розважальних, навчальних, спортивних та інших заходів з дітьми та молоддю в школах-інтернатах, дитячих відділеннях закладів охорони здоров’я, в прибудинкових клубах і т.д. з метою активізації участі громадськості у соціальних проектах і програмах громади та створення сприятливих умов для отримання нових та цікавих знань, умінь і навичок дітьми та молоддю нашої громади, які не завжди мають доступ до участі в подібних заходах.

Дякуємо усім, хто не байдужий та долучився до тематичного фонду «Одна копійка».

Одна копійка – одна цеглина в фундамент майбутнього.



Переглядів: 3213
Поширень: 0