Заходи, що проводитимуться працівниками міліції до 10 липня, в період нересту, направлені на попередження та виявлення фактів браконьєрства на річках та водоймищах області.

Днями працівниками ветеринарної міліції було проведено відпрацювання місць реалізації живої риби та рибної продукції. В ході перевірки на ринках міста Вінниці та області міліціонери вилучили понад 100 кг риби та привели до адміністративного покарання більше десяти чоловік. Порушників природоохоронного законодавства було притягнуто до адміністративної відповідальності відповідно до ст.107 КУпАП.

УМВС України у Вінницькій області нагадує, що порушення правил щодо карантину тварин, інших ветеринарно-санітарних вимог, передбачених Законом України "Про ветеринарну медицину", іншими актами законодавства, а також рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з епізоотіями, - тягне за собою накладення штрафу на громадян від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, на посадових осіб - у розмірі від дев\'яти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.



Переглядів: 4188
Поширень: 0