Цей зухвалий злочин стався в місті Гайсин Вінницької області . 84 – річний місцевий чоловік, отримавши в одному з банківських відділень пенсію, за декілька хвилин позбувся її.

Невідомий молодик напав на нього неподалік від банківської установи,збив з ніг і вирвав гаманець разом з кишенею. Злочинцю не судилося довго гуляти з чужими грішми. Працівники місцевого райвідділу міліції по «гарячих» слідах виявили та затримали підозрюваного.

Як з’ясувалося, нападником виявився 36 – річний житель Одеської області, який раніше був неодноразово судимий за скоєння тяжких злочинів. Виявилося, що зловмисник спеціально чергував біля відділення банку і спостерігав за клієнтами.

Побачивши, як старенький чоловік отримує біля каси гроші, вирішив пограбувати його на вулиці. Виявити та затримати злочинця допомогли небайдужі громадяни, які стали свідками цього нападу і змогли детально описати його прикмети.

Днями Гайсинський районний суд Вінницької області визнав чоловіка винуватим у скоєнні цього пограбування і оголосив йому вирок – чотири роки та п’ять місяців позбавлення волі.



Переглядів: 3161
Поширень: 0