До участі в ярмарках залучались сільгоспвиробники з усіх районів області, підприємства сфери торгівлі та громадського харчування м. Вінниці, приватні підприємці.

В широкому асортименті за доступними цінами реалізовувались сільгосппродукти, продовольчі та промислові товари, продукція громадського харчування. Найбільш «ходовим» товаром були м’ясна продукція, овочі, мучні вироби. Загалом на ярмарки було вивезено товарів на 1068 автомобілях, реалізовано продукції на суму 9,3 млн. грн.

14 листопада, напередодні Дня працівників сільського господарства, обласною та міською владою відзначатимуться найбільш активні учасники ярмарків. Зокрема, цінними подарунками від міської ради та її виконавчого комітету (телевізорами та DVD-програвачами) будуть нагороджені представники Вінницького, Тиврівського, Липовецького, Гайсинського, Немирівського та Іллінецького районів.

Організатори запевняють, що і наступного року традицію проведення «червоних базарів» буде збережено – вінничани можуть на них очікувати традиційно у жовтні.


Переглядів: 3225
Поширень: 0