Сервісний центр для платників податків відкрили у Жмеринці. Голова ДПС у області Ірина Зленко висловила впевненість, що новостворений центр обслуговування платників податків задовольнить потреби у всіх послугах, які має надавати податкова служба.

Голова районної спілки підприємців Євгеній Євтушенко подякував податківцям за цивілізовані умови для виконання своїх обов’язків підприємцями краю: „Створення такого сервісного центру наближає Україну до євростандартів. Дійсно впевнений, що тут не буде черг та зайвої тяганини, і усі свої питання ми зможемо вирішити швидко, оперативно і залишатимемо приміщення центру з приємними емоціями”.

Центр надаватиме послуги чотирьом з половиною тисячам платників, які перебувають на податковому обліку районної інспекції. І суб\'єкти господарювання, і громадяни зможуть оперативно отримати від спеціалістів податкової служби необхідну інформацію, індивідуальні податкові консультації, подати звіти.

Сервісний центр обладнаний сучасною комп\'ютерною технікою, електронним табло, плазмовим екраном, а також платіжними терміналами для сплати платежів електронними засобами переказу коштів. Як зауважила головний податківець області Ірина Зленко, такі сервісні центри протягом травня відкриються у всіх 14-ти державних податкових інспекціях області.


Переглядів: 4404
Поширень: 0