8 травня на площі перед міськвиконкомом відбувся завершальний етап екскурсійно-пізнавальної програми для учасників Міжнародного дитячого фестивалю народної хореографії «Барвінкове кружало». Організували гру комунальне підприємство «Подільський туристично-інформаційний центр» та «TEENS CLUB «УНІВЕР». Близько двохсот учасників, застосовуючи новітні комп\'ютерні технології, відповідали на запитання стосовно історії Вінниці.

Упродовж двох днів для команд з Ізраїлю, Грузії, Польщі, Китаю, Словаччини, Росії та України проводились пізнавальні екскурсії у трамвайчику-кав\'ярні «Везунчик». Дітей ознайомили з історією Вінниці, культурними традиціями міста та основними історичними об\'єктами за оновленою програмою у вигляді квест-ігор. Висвітлення основних історичних фактів та проведення екскурсійних програм відбувалось на англійській мові.

Другим, завершальним етапом стала інтерактивна гра FLESH WI-FI «Мандрівка часом», під час якої команди змогли перевірити свої знання з історії міста Вінниці та на танцювальну тематику. «Учасникам за допомогою гучномовця двома мовами (російською та англійською) ставились різноманітні запитання, які стосувались історії міста. В свою чергу команди повинні були написати правильну відповідь на спеціальноствореній сторінці у мережі Facebook, - розповідає директор КП «Подільський туристично-інформаційний центр» Віктор Мазурик. - Крім того, оскільки усі команди мають безпосереднє відношення до хореографії, до переліку конкурсних питань були включені питання стосовно відомих танцюристів, історії танців тощо».

По завершенню гри учасники вишикувались у «живий» годинник, сформувавши два циферблати, які, за ідеєю організаторів, повинні були передати не лише точний час, а й об\'єднати столиці різних країн. Усі учасники отримали пам\'ятні сувеніри, а переможці - команди Польщі, Росії та Словаччини - ще і солодкі подарунки.


Переглядів: 3613
Поширень: 0