Після цього проводитиметься перевірка поданих матеріалів – чи відповідають фотографії номінантів реальному стану багатоповерхівок та прибудинкових територій. Переможців конкурсу буде обрано в жовтні спеціальною комісією.

Четвертий рік поспіль у Вінниці проводиться конкурс на визначення кращих багатоповерхівок, під’їздів та прибудинкових території. Участь у конкурсі можуть взяти будь-які житлово-експлуатаційні організації, мешканці багатоповерхівок або ж ОСББ, які забезпечують утримання прибудинкових, територій будинків та споруд. Проте переможці минулорічних конкурсів (у 2009-2011 роках) повторно брати участь у конкурсі не можуть.

Подавати заявку слід лише до однієї із чотирьох номінацій, обраних на власний розсуд. А саме:

  • «Будинок зразкового утримання, забудови до 1985 року»,
  • «Будинок зразкового утримання, забудови від 1986 року»,
  • «Під’їзд зразкового утримання»,
  • «Найкраща прибудинкова територія».

По перших двох номінаціям грошова винагорода за перше місце становить 10 тисяч гривень, за друге 7 тисяч та 4 тисячі за третє місце. За кращий під’їзд та прибудинкову територію переможці отримають відповідно по 6, 4 та 2 тисячі гривень.

Для участі у конкурсі необхідно надати заявку до департаменту житлового господарства Вінницької міської ради (вул. Соборна, 59, кабінет 502, тел.. 59-51-92). Вона повинна бути оформлена належним чином та має, зокрема, містити назву номінації; адресу будинку та рік прийняття його в експлуатацію, кількість житлових та нежитлових приміщень. Крім того, слід обов’язково зазначити контактні дані заявника (прізвище, ім’я та по-батькові, поштова адреса та контактний телефон) та щонайменше 10 фото в електронному вигляді. Після цього комісією буде проводитись перевірка поданих заявок та прийматиметься рішення допускати чи ні до участі у конкурсі. Переможців конкурсу буде визначено конкурсною комісією в період з 20 по 30 жовтня поточного року.



Переглядів: 4545
Поширень: 0