Найдосвідченіші співробітники оперативних підрозділів міліції Вінниччини забезпечуватимуть безпеку громадян та охорону громадського порядку під час проведення «Євро 2012».

На час проведення «Євро 2012»  був створений зведений загін з числа працівників міліції Вінниччини, які нестимуть службу у VIP-фанзоні у місті Києві. До складу загону увійшли найдосвідченіші працівники оперативних підрозділів міліції, а їх – 221. Серед них працівники патрульно-постової служби, спецпідрозділу «Беркут», обласної ДАІ, карного розшуку, Управління державної служби охорони та кінологи. Про це на брифінгу повідомив начальник Управління громадської безпеки УМВС України у Вінницькій області Володимир Лисий.

З 7 червня та до фіналу футбольного Чемпіонату «Євро 2012» вінницькі міліціонери охоронятимуть громадський порядок у VIP-фанзоні, розташованої на Хрещатику, у три зміни. Усі вони протягом останніх трьох місяців наполегливо вивчали англійську мову, займалися фізичною підготовкою, і сьогодні вже готові приступити до виконання своїх службових обов’язків під час проведення футбольного Чемпіонату.

На час проведення Чемпіонату міліцейські підрозділи переведені на посилений варіант несення служби. В місті Вінниці щодня охоронятимуть громадський порядок 320 працівників міліції. Серед них працівники обласного апарату, патрульно-постової служби та військовослужбовці внутрішніх військ МВС України. У дев’яти районах області сьогодні існують патрульно-постові служби, працівники яких на час проведення Чемпіонату будуть відкомандировані до обласного центру, де нестимуть службу.



Переглядів: 3782
Поширень: 0