70 рятувальників з семи пожежних частин гасили полум\'я на перехресті вулиць Чехова і Ватутіна.

Пожежа на Тяжилові

Там 11 червня близько дванадцятої години дня загорівся ринок будівельних матеріалів. Спалахнули контейнери з фарбами та лаками. Стовб диму було видно навіть перехожим на центральному мосту. За попередніми даними, постраждало близько двадцяти контейнерів з різноманітними будівельними товарами. Температура постійно підвищувалась через те, що контейнери всі зроблені з заліза, яке довго віддає тепло. Пожежникам доводилось кирками розбивати стінки контейнерів, щоб дістатись в середину та повністю загасити вогонь.

Пожежа на Тяжилові

«По сигналу тривоги прибули перші підрозділи. На момент прибуття пожежників будівлі вже були охоплені полумя\'м. Було об\'явлено підвищений номер виклику — 3, на який виїжджають від 8 до 9 машин. На жаль, гідранти знаходяться далеко, один на відстані 500-600 метрів, а другий 300 метрів. Додатково використовуються автомібілі комунальних служб, які також допомагають з підвозом води»,— говорить заступник начальника Територіального Управління з питань оперативного реагування та цивільного захисту Юрій Валерійович Терентьєв.

На Тяжилові горів ринок

Диму було стільки, що командиру однієї з частини стало погано. Швидка приїхала вчасно і його здоров\'ю та життю нічого не загрожує. Постраждалих серед працівників ринку немає. Пожежу вдалося швидко локалізувати. Довго довелося усувати задимлення через спеціфіку горіння фарби та двоповерхову структуру контейнерів.

«Причину не встановлено, але вона може бути різна, або це може бути коротке замикання, або щось інше, я просто не готовий зараз щось сказати. В ліквідації пожежі задіяно 7 частин, та порядка 70-ти чоловік».— прокоментував начальник Територіального Управління МНС України у Вінницькій області Шевчук Руслан Богданович.



Переглядів: 7931
Поширень: 0