У мерії гості зустрілись із Вінницьким міським головою Володимиром Гройсманом, познайомились із роботою департаменту освіти та іншими напрацюваннями, які є у вінницьких органах місцевого самоврядування.

Вінниця завжди відкрита до співпраці, і гостинно приймає усіх, хто сюди приїздить. Лише минулого року до обласного центру навідалось близько 50-ти делегацій. Чимало гостей з інших міст та країн побувало й цього року.

Освітяни з Севастополя мають на меті познайомитись із тим, як у Вінниці працює система освіти, починаючи від департаменту освіти міської ради, закінчуючи роботою дошкільних та шкільних закладів. Їх також зацікавила система електронного документообігу між закладами освіти та з роботою освітнього порталу фізико-математичної гімназії №17.

Делегацію з Севастополя очолила заступник голови Севастопольської міської державної адміністрації – начальник управління освіти та науки Севастопольської міської державної адміністрації Ірина Заєць. Під час зустрічі вона розповіла про Севастополь та коротко зупинилась на досягненнях і проблемах галузі освіти.

Вінницький міський голова Володимир Гройсман зазначив, що в різних регіонах країни проблеми в освіті типові, але крім них є багато позитивних напрацювань і ними варто обмінюватись. «Ваш візит до міста і області потрібний, адже ви приділяєте увагу дуже важливому питанню – якісній освіті, – звернувся до севастопольських освітян Володимир Гройсман. – Ми відкриті до взаємодії і до співпраці, вважаємо, що в кожному місті є те, чим можна поділитись, є певні успіхи, які можуть бути корисними іншим».



Переглядів: 3447
Поширень: 0