Товариський матч із депутатами та переможцями Міні Євро-2012

Нагадаємо, що під час проведення у Вінниці футбольного чемпіонату депутат обласної ради, голова обласного осередку "Фронту Змін" Сергій Кудлаєнко підтримав юних футболістів, підготувавши для всіх 16 команд яскраву форму. А команда-переможець отримала квитки на матч Швеція-Англія. Саме під час урочистостей Сергій Кудлаєнко запропонував юним чемпіонам матч із депутатами-"фронтовиками". Що і було зроблено. Запекла боротьба вже дорослих та серйозних чоловіків і молодих та завзятих спортсменів закінчилася перемогою "Фронту Змін" 5 : 2 на користь депутатів. Такого рахунку не очікував ніхто, зізнаються учасники футбольних баталій.

Запекла бородьба у товаристьському футбольному матчі

- Для нас ця поразка була дивною, каже тренер та вчитель фізкультури ЗОШ №15 Ігор Стрельцов, - адже наші діти тренуються по двічі на тиждень і знаходяться в досить гарній спортивній формі. Мабуть, ми просто недооцінили своїх суперників, бо звикли, що депутати завжди їздять на машинах.

Команди вже розпочали домовлятися про матч-реванш. Який цілком можливо відбудеться за місяць.

- Це було дуже видовищне дійство, - ділиться враженнями депутат обласної ради. –ми самі не очікували, що зможемо перемогти. Адже, жодного разу не тренувалися у такому складі. Але, розуміємо, що наступного разу нам перемогти просто так ніхто не дасть. Приємно, що у Вінницької молоді є великий спортивний потенціал. Який ми, в свою чергу, повинні розвивати та підтримувати, переконаний Сергій Кудлаєнко.



Переглядів: 4574
Поширень: 0