Вінницьких податківців Микола Джига вітає з професійним святом

Захисниками і партнерами бізнесу закликали бути вінницьких податківців. Привітати їх із професійним святом на урочисте зібрання з нагоди Дня працівника Державної податкової служби завітали вінницький губернатор Микола Джига, керівники Вінницької облради, мерії, силових структур, судової гілки влади, бізнесу.

- Останнім часом ситуація в службі та взаємодії із правоохоронними органами і громадськістю, бізнес-середовищем значно покращилась. Хотілося б, щоб і надалі люди у вас бачили захисників і партнерів у роботі, - побажав податківцям голова Вінницької облдержадміністрації Микола Джига.
Він подякував за роботу людям, які наповнюють державну скарбницю та вручив Почесні грамоти і путівки до санаторію «Хмільник».

А заступник Вінницького міського голови Валерій Коровій побажав працівникам податкової, щоб їх поведінка викликала симпатію у представників бізнесу і поділився, що вже має приємні відгуки про роботу податкової на Вінниччині.

- У спілкуванні із представниками бізнесу, незалежно від статусу - великий чи малий, я почув позитивні відгуки про роботу податкової. Відбуваються дуже суттєві і потрібні зміни у взаємостосунках із підприємцями, - підкреслив заступник Вінницького міського голови Валерій Коровій

Ірина Зленко Вінницький очільник податкової служби

Вінницький очільник податкової служби Ірина Зленко вважає одним із пріоритетів - соціальну спрямованість, коли багаті сплачують більше, а менш заможні – диференційовано, в залежності від своїх доходів. І спрямовує підлеглих до партнерських стосунків із платниками податків.

- Податкова служба фактично наразі є адміністративно-консультативною сервісною службою. Із платниками податків найчастіше спілкуємось в режимі консультування. Зміни в роботі дали конструктив - за шість місяців цього року ми зібрали біля двох мільйонів гривень до Державного бюджету, місцеві бюджети отримали біля 140 мільйонів гривень додатково. І це досягнуто не фіскальними методами, а дякуючи регіональному бізнесу та завдяки людяності, толерантності тих людей, що працюють у податковій, - каже голова ДПС у Вінницькій області Ірина Зленко.

Будь-який тиск на підприємців неприпустимий, а корупційні прояви – мінімізовані із відкриттям Центрів обслуговування платників податків та використанням Інтернету для подання звітностей. Ось так змінилась робота податкової Вінниччини протягом року.



Переглядів: 4784
Поширень: 0