Йдеться про те, що у міській раді вивчається проект відновлення трамвайної колії по проспекту Коцюбинського від 50-річчя Перемоги до площа Героїв Сталінграду.

Останнім часом у місті точиться досить багато розмов та чуток стосовно будівництва нової трамвайної колії по проспекту Коцюбинського, де свого часу така колія була, але наприкінці 70-х років минулого століття її демонтували. Розширення трамвайної інфраструктури дійсно є одним з пріоритетних напрямків для міської влади, яка сьогодні розглядає декілька проектів, пов’язаних із мережею трамвайного сполучення. Зокрема, це будівництво трамвайної колії, яка поєднає вул. Келецьку та Барське шосе, де сьогодні тривають роботи; а також відновлення трамвайного сполучення від 50-річчя Перемоги до залізничного вокзалу вздовж проспекту Коцюбинського. Проектанти ще працюють над документацією, тому на разі ще невідомо, коли саме розпочнуться роботи на цьому відрізку. Окрім того, керівництво міста працює над пошуком джерел фінансування цього проекту.

«Ми поки що не визначили кошторис, ще є багато питань, деталей, технічних питань, які ми повинні опрацювати, - зазначив очільник Вінниці Володимир Гройсман. - Коли ми будемо готові безпосередньо до реалізації, ми одразу про це повідомимо. Зараз можу сказати єдине, що цей проект є складовою нашої концепції розвитку міського електротранспорту, зокрема трамваїв».



Переглядів: 5986
Поширень: 0