Стараннями працівників міліції на території табору було створено справжній військовий колорит - в грі використовували димові шашки, бойову зброю та засоби індивідуального захисту.

"Беркутівці" влаштували "бойові дії" в дитячому таборі

Особливий захват викликала у дітей поява бронетехніки БРДМ-2 , на якому усі бажаючі мали змогу покататися. Справжня бойова техніка справила на дітлахів неабияке враження.

Дітям, як справжнім солдатам, потрібно було пройти рубежі випробувань і на кожному етапі виконати певні завдання – надати допомогу потерпілому товаришу, знайти на полі бою та знешкодити уявні міни, за які слугували банки зі згущеним молоком.

"Беркутівці" влаштували "бойові дії" в дитячому таборі

Заступник командира роти «Беркуту» Ігор Дебелий познайомив дітей з різними видами стрілецької зброї та спецзасобами, які знаходяться на озброєні підрозділу «Беркут» - снайперська гвинтівка Драгунова, автомати Калашникова різної модифікації, пістолет Макарова, «Форт», пістолет Стечкіна та ін. Особливу увагу дітей привернули продемонстровані прийоми рукопашного бою та самооборони.

У таборі, де відпочивають діти працівників міліції популяризують професію їх батьків. І сьогоднішній захід – один з багатьох, які роблять відпочинок дітей цікавим та різноманітним. Кожен день тут - особливий, він має свою назву і свої особливі пригоди та заходи, улюблені спортивні ігри та змагання.

"Беркутівці" влаштували "бойові дії" в дитячому таборі

Заступник директора табору Анатолій Муляр, який вже багато років поспіль опікується дитячим відпочинком, переконаний , що такі заходи, які влаштовують для дітей працівники міліції, прививають в молодого покоління любов до Батьківщини, до військової професії, розвивають та згуртовують дітей.

А діти з нетерпінням чекають на нові зустрічі з старшими друзями, які присвятили себе ризикованій і відповідальній міліцейській професії.


Переглядів: 6029
Поширень: 0