Про цінність такого подарунка розповів губернатор Донецької області Андрій Шишацький.

- Кожна область підійшла до питання вибору презенту на честь нашого ювілею з душею, - каже Андрій Шишацький. - Наприклад, з Вінниці привезли картину, на якій зображений степ - для Донбасу цей сюжет дуже актуальний, із Севастополя - морський пейзаж: всі наші жителі люблять відпочивати в Криму, Полтава подарувала розкішний килим роботи місцевих майстрів. Загалом, було дуже приємно приймати всі ці сувеніри.

Донеччани, як господарі, в боргу не залишилися і вручили всім гостям святкові набори: медаль у формі ореолу Донецької області, всередині якої - шматочок сталі, вугілля та сіль - головні багатства краю, книгу про Донбас, пляшку Артемівського шампанського, а також ексклюзивний шоколад із зображенням найкрасивіших місць області, виготовлений за спецзамовленням у Львівській шоколадній майстерні.

Учасників свята також чекав великий концерт на головній площі Донецька.

- Зараз я вже видихнув і як організатор можу сказати: свято вдалося! - згадує Андрій Шишацький. - До нас приїхали всі, хто любить Донбас, тож день народження області виглядав як великий сімейний захід, на який зібралися родичі з усією України, навіть з-за кордону.



Переглядів: 3922
Поширень: 0