будівництво хірургічного корпусу лікарні ім. Пирогова

«Це – живе будівництво. Робота іде. Обсяги надзвичайно великі – 20 тис. кв. м. площі , проте основні роботи практично виконані». Керівник області наполягає не лише на дотриманні строків будівництва, а і вимагає суворого контролю за якістю робіт» - відзначив голова облдержадміністрації.

Керівник генпідрядної організації ТОВ «Вінницябуд» Володимир Гігінеішвілі повідомив, що на об’єкті працюють майже 300 чоловік. Практично завершено облаштування внутрішніх інженерних мереж, вентиляції, електропостачання, опалення, водопостачання та каналізування.

Микола Джига наголошує: “Медцентр має бути оснащений за останнім словом науки і техніки. Це клінічна база медичного університету, це лікувальний заклад найвищого рівня акредитації. Тут буде зроблено все заради підтримки здоров’я людей».

Довідка:

Будівництво нового хірургічного корпусу розпочато у 1992 році. Загальна площа складає 22726 квадратних метрів. Заклад розрахований на 240 стаціонарних місць. У корпусі передбачені палати на 1 – 2 особи. Щорічно у відділеннях нового корпусу буде лікуватись біля 7000 хворих області та міста Вінниці.

Як ми повідомляли раніше, хірургічний корпус Пироговки запрацює з найновітнішим обладнанням



Переглядів: 6262
Поширень: 0