Бухгалтерів вітають податківціНа підприємствах, в установах та організаціях Вінниччини працює багато бухгалтерів, які постійно підвищують кваліфікацію і працюють над собою, адже за ними стоїть не просто наповнення бюджету, а добробут усієї громади. З нагоди професійного свята – Дня бухгалтера – на Вінниччині за доброю традицією податківці області вітали кращих фахівців бухгалтерської справи.

На святковому концерті з нагоди свята на адресу бухгалтерів лунали теплі слова вдячності від представників влади за їх нелегку працю. Заступник голови облдержадміністрації Володимир Барецький зауважив, що бухгалтера можна по праву назвати правою рукою керівника. Адже від професіоналізму цих людей у великій мірі залежать економічні показники підприємства.

День бухгалтераУ своєму вітальному слові голова ДПС у області Ірина Зленко звернулася до бухгалтерів зі словами подяки за їх роботу "Ми, податківці, намагаємось всіляко підтримати вас, шановні бухгалтери. Адже саме на вас покладена відповідальність за прийняття економічних рішень, які дозволять досягти максимальної ефективності роботи підприємства. Я вважаю, що до вашого професійного свята податкова служба області підготувала достойний подарунок – комфортні сервісні центри та безкоштовні ключі сертифікації. Вам відтепер не доводиться витрачати свій дорогоцінний час на спілкування з інспекторами нашої служби та черги у податкових інспекціях Натомість, від вас очікуємо чіткого контролю фінансових потоків та своєчасності податкових платежів.”

За словами начальника Вінницької ОДПІ Сергія Здітовецького, досвідчений бухгалтер – це дійсно велика знахідка для підприємства. Він висловив сподівання, що вінницькі бухгалтери і надалі забезпечуватимуть чіткий контроль фінансових потоків та своєчасність податкових платежів.



Переглядів: 4205
Поширень: 0