16 липня 20 хвилин на першу годину ночі екіпаж ДПС ДАІ в селі Пултівці Вінницького району зупиняв автомобіль «БМВ-520». Водій на жест про зупинку не відреагував, лише додав швидкості. Тієї ж миті розпочалося переслідування зловмисника.

три екіпажі ДАІ наздогоняли БМВ на Вінниччині

Державтоінспектори по радіостанції передали черговому про ситуацію і в обласному центрі з боку Гніванського шосе до переслідування зловмисника приєдналося ще два екіпажі ДАІ. Ледь не до центру міста Вінниці вдалося прорватися зловмисникові, аж доки працівники ДАІ заблокували втікача на вулиці Литвиненка.

З автомобіля зловмисника вивели за руку і той вже не чинив опору. У районному відділку міліції була встановлена його особа. Дівчина, що їхала з ним в авто, привезла паспорт. Ним виявився 21-річний житель села Андрушівка Погребищенського району. Свою втечу від працівників ДАІ хлопець пояснив переляком, адже в нього відсутні документи на автомобіль, який, як запевнив, купив для розбору на запчастини. Але не втримався від спокуси з’їздити на весілля до Жмеринки, звідки повертаючись натрапив на патруль.

У ході перевірки виявилося, що в автомобілі відсутній номер кузова, а державний номерний знак належить автомобілю «ГАЗ-52», який зареєстрований за одним із сільськогосподарських товариств Томашпільського району. Іномарку затримано на арештмайданчику. Проводиться подальша перевірка. Зловмисник притягнутий до адміністративної відповідальності за статтями 126, 121, 1222 КУпАП.


Переглядів: 4910
Поширень: 0