Грамоти Департаменту адміністративних послуг вручив 10 підприємствам та 20 торговцям начальник департаменту Сергій Кудлаєнко. А від Вінницької міськради 52 приватних підприємців нагородили секретар міськради Сергій Моргунов та заступник мера Валерій Коровій.

- Раніше день торгівлі відзначали крупні мережі магазинів, ми хочемо змінити відношення до свята, щоб прості торговці теж мали день для своїх урочистостей, – сказав Сергій Кудлаєнко. - І хочемо, щоб ця традиція була підтримана керівниками. Адже люди за прилавком також повинні мати своє професійне свято. Хочу привітати всіх людей, які мають відношення до торгівлі. І не тільки людей, які торгують у теплих магазинах, а й тих, які цілий рік стоять на базарі – у спеку і в холод. Нехай ваша діяльність приносить тільки прибуток для ваших родин.

У суботу, 28 липня, Сергій Кудлаєнко, як керівник Департаменту пройде по ринках Вінниці і привітає робітників прилавку безпосередньо на їхніх робочих місцях.

- Від надання якісних торгівельних послуг залежить європейський розвиток Вінниці та інвестиційна привабливість регіону, - сказав секретар міськради Сергій Моргунов.

До Дня торгівлі вінницькі підприємці стали ініціаторами проведення акції з масштабними знижками у торгівельній мережі. Сьогодні вже відгукнулись "Грош", "Фуршет", "Українські товари", "Гранд".

- Завдяки торгівлі економіка зростає, - говорить Ніна Ковбаса, голова профспілок робітників торгівлі. – Торговцям часто заздрять, але мало хто знає, як часто ми засипаємо з валідолом чи просто валимося з ніг, але не можемо дозволити собі лікарняних, бо це дуже відповідальна робота.
День торгових працівників офіційно відзначаються в останню неділю липня.

Як ми повідомляли раніше, у Вінниці на День працівника торгівлі на вінничан чекають знижки на продовольчі товари у мережах супермаркетів



Переглядів: 5847
Поширень: 0