На пульт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов сигнал «Тривога» з охороняємої заправки по вулиці Тарнагородського. Отримавши сигнал, черговий пульту негайно передав інформацію найближчому до місця події наряду групи затримання.

Наряд відреагував миттєво і через кілька хвилини вже прибув до місця виклику. На місці події працівники ДСО затримали невідомого чоловіка, який намагався викрасти з холодильника, що розташований на вулиці поруч із заправкою, алкогольні напої. Затриманим виявився непрацюючий місцевий житель 23-х років.

Затриманий був небагатослівний та перебував під дією алкоголю. Виявилося, що молодик ввечері вже був на заправці і купував спиртні напої для того, щоб відсвяткувати день народження друга, який проживає неподалік. Випивши усі запаси спиртного, молодик захотів продовження свята і згадав про заправку, на території якої є кілька холодильників із спиртним, один з яких був не замкнений. Прийшовши на заправку чолов’яга непомітно підійшов до холодильника та почав витягувати з нього спиртне та складати собі у пакет. Оператор АЗС помітив, що чоловік краде спиртні напої і натиснув на кнопку тривожної сигналізації.

Коли через кілька хвилин патрульна машина наряду ДСО приїхала на місце виклику, то парубок ще продовжував свою справу. У результаті він навіть не встиг зрозуміти, що трапилося, як вже був затриманий.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Замостянського райвідділу міліції. Дії зловмисника підпадають під ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.



Переглядів: 3104
Поширень: 0