Вінницькі правоохоронці зустрілися для обговорення питань співпраці а також взяли участь у святкуванні Дня поліції Польщі.

День поліції у Польщі

Представники міліції Вінниччини провели зустрічі з Головним комендантом польської поліції Мареком Дзялошіньскі, комендантом поліції воєводства в Гожуві Великопольському Річардом Вишневським, в ході яких були обговорені питання обміну досвідом та налагодження взаємодії правоохоронних відомств двох країн.

В рамках візиту представники вінницької міліції ознайомилися з роботою комендатури поліції в Гожуві Великопольському та повітової поліції міста Суленцина.

День поліції Польщі

Делегація вінницької міліції взяла участь у урочистостях з нагоди святкування професійного свята польських колег. Свято поліції розпочалося з покладання квітів до обеліску, присвяченому пам’яті поліцейських, які загинули на службі. Працівники поліції та їх сім`ї взяли участь у святковій месі у Гожувському Соборі.

Головне дійство з нагоди Дня поліції відбулося на Соборні Площі, під час якого керівництво польської поліції та представники влади вручили державні та відомчі відзнаки та поліцейські ступені найкращим правоохоронцям.

Подарункам для присутніх на святі став виступ оркестрів представництва воєводської комендатури поліції у Вроцлаві.



Переглядів: 4749
Поширень: 0