Хоча з цього приводу нашими співробітниками постійно проводиться роз’яснювальна робота: організовуються бесіди, виготовляються та розповсюджуються листівки, встановлюються постери соціальної реклами, висвітлюється матеріал на протипожежну тематику в засобах масової інформації, населення все одно продовжує порушувати правила пожежної безпеки. «Люди безвідповідально ставляться до свого життя, тому і трапляється така велика кількість трагедій», — прокоментував заступник начальника Управління Дмитро Борівський.

Не менше насторожує і той факт, що збільшилася кількість нещасних випадків на воді. Цьогоріч під час купання сталося 74 пригоди, на яких загинуло 53 дорослих та 8 дітей. При проведенні бесід з людьми вияснилося, що більшість з них знає правила поводження на воді, і вони зізналися, що частенько самі їх порушують. А вже на запитання, чому вони все-таки не піклуються про свою безпеку, всі тільки те і робили, що знизували плечима.

Управління Держтехногенбезпеки у Вінницькій області звертається до усіх громадян із проханням дотримуватися правил безпеки поводження із вогнем та під час відпочинку біля води. Вчасно обдумане рішення або вчинок може зберегти життя Вам та Вашим рідним.

Як ми повідомлялии раніше, через нехтування правилами безпеки на воді гинуть люди



Переглядів: 2210
Поширень: 0