14 серпня о 17.10 год. в с. Павлівка водій мотоцикла, 1991 р.н, житель с. Павлівка не впорався з керуванням з\'їхав на обочину дороги де скоїв наїзд на дерево. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому правої плечевої кістки, закритого перелому правого ребра, а пасажир, 1995 р.н, отримав тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому правого стегна та госпіталізовані в реанімаційне відділення Калинівської ЦРЛ.

14 серпня під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом співробітниками ВДАІ МВС спільно з СДІМ РВ в м. Могилів-Подільський було зупинено автомобіль "Опель Кадет" під керуванням жителя м. Могилів-Подільського, під час огляду автомобіля виявлено та вилучено ніж з ознаками холодної зброї. Вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС

14 серпня під час несення служби по нагляду за дорожнім рухом співробітниками ВДАІ в м. Ладижин було зупинено автомобіль "SCANIA R124", під керуванням жителя м. Енергодар Запоріжської обл. Під час перевірки документів було виявлено відсутність свідоцтва про реєстрацію, в ході звірки номерних агрегатів встановлено, що номера рами не відплвідають даним бази АИС "ДАІ 2000". Проводиться перевірка.



Переглядів: 2814
Поширень: 0