Кращі з танцівників країни отримали у вересні унікальну можливість побувати на майстер-класах зірок світової хореографії - Джейсон Бейтела з Великобританії, Мішель Оліве і Франчески Даріо з Італії, Хуго Кортеса з Бразилії, Менді Монтанез з США.

Серед учасників були й дві танцівниці з Вінниці - Дар\'я Мельник та Тетяна Клименко.

- Мені два білети дісталися безкоштовно, тому що я їх виграла у конкурсі, - розповідає Дар\'я Мельник. - Другий білет віддала головному хореографу школи танцю "Bolero" Тетяні Кліменко. Ми разом із очікуванням чогось неймовірного поїхали до Києва.

З\'ясувалось, що серед учасників фестивалю багато танцівників із проекту "Танцюють всі". Зокрема, вінничанки побачили Олену Пуль (третій сезон), Тісато Ісікаву (третій і четвертий сезон), Артема Волосова (другий сезон).

Угледіли наші танцівниці й кількох українських естрадних артистів, які теж прийшли оволодіти найкращими зразками сучаного танцю.

- Побачили колишню учасниц групи "REAL O", а нині сольну виконавицу Алісу Тарабарову, переможницю "Фабрики зірок - 4" Юлію Руднєву, а також учасника цього ж шоу Дениса Любімова, - пригадує вінничанка. - Був тут співак і телеведучий Андрій Кіше, що приїхав у Київський гольф-клуб зі своєю родиною. Мабуть вирішили пограти у гольф, але зацікавились, що ж на терасі робить такий натовп танцівників. З англійської нам перекладав відомий вже всій Україні "голос Сиско" з проекту "Танцюють всі", талановитий Сергій Саржевський. Він відверто потішав усіх учасників своїм незрівнняним перекладом і блискучим знанням сленгу.

За словами вінницьких танцівниць, організатори подбали навіть про найменіш дрібниці.

- Нам сподобалось усе, починаючи від червоної доріжки, що зустрічала при вході, і закінчуючи яскравим феєрверком, який разом із концертом завершив такий особливий для кожного танцівника день, - говорить Дар\'я Мельник. - Майстер-класи розпочалися о 12.00 і тривали до 21.00. Звичайно, були перерви по 15-30 хвилин і тоді в голові крутилася лише одна думка: "Пити! Пити! Пити!"

А після майстер-класів, коли всі поприходили до тями, можна було поспілкуватися і поділитися враженнями.

- Виявилось, що хлопці та дівчата з "Танцюю всі" такі ж як ми з вами, тільки мають трохи більше досвіду в хореографії, - каже Дар\'я Мельник. - Вони такі ж жваві, такі ж зацікавлені в отриманні нових знань. І приємно, що вони продовжують розвиватись навіть після великого телевізійного успіху.

Та й у самих вінничанок після фестивалю з\'явилося безліч цікавих творчих ідей, які хочеться скоріше реалізувати.



Переглядів: 3077
Поширень: 0